Hallo allen,

Corona grijpt weer om ons heen. Op de tennisbaan houden wij ons allemaal goed aan de corona maatregelen. Helaas doet het corona virus het nog beter. Daarom treft het kabinet nieuwe maatregelen om het coronavirus te bedwingen. Dat heeft ook impact op het sociale verenigingsleven op onze club. Als TV Rolde volgen wij vanzelfsprekend de maatregelen van het kabinet en de richtlijnen vanuit de KNLTB. Gelukkig kunnen we blijven tennissen maar wel met een aantal aanvullende richtlijnen en beperkingen.

De aangepaste maatregelen gelden per direct (29 september) en gelden tot tenminste 20 oktober 2020.

Daarnaast gelden natuurlijk nog steeds de algemene ‘1,5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels. Mocht het gaan regenen dan verzoeken wij jullie om te beoordelen of voldoende afstand gehouden kan worden. Je kunt gebruik maken van het balkon en de kleedkamers om de regen af te wachten. Als er niet voldoende afstand kan worden gehouden, breek dan het spel af.  

Concreet voor het spel geldt:

Het is natuurlijk een tegenvaller dat aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn. We realiseren ons dat deze maatregelen impact hebben op de sfeer rond alle tennisactiviteiten en jullie sportieve momenten niet zullen verlopen zoals we dat gewend waren. Toch hopen wij dat jullie kunnen blijven genieten van het tennisspel en rekenen wij op jullie in de naleving van de maatregelen.

Sportieve groet, 
Wido, Jan en Rochelle
Het bestuur van TV Rolde